JU O┼á " Zahid Baru─Źija"

Omladinska 14 Vogošća

Home Dodatne aktivnosti SVE─îANO OTVORENJE RENOVIRANOG OBJEKTA O.┼á. "ZAHID BARU─îIJA" VOGO┼á─ćA
SVE─îANO OTVORENJE RENOVIRANOG OBJEKTA O.┼á. "ZAHID BARU─îIJA" VOGO┼á─ćA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
─îetvrtak, 24 Studeni 2016 18:55

Danas je, 24.11.2016.g., nakon intenzivnih radova na projektu utopljavanja, sve─Źanim presjecanjem vrpce otvorena renovirana O.┼á. "Zahid Baru─Źija" Vogo┼í─ça. Upravo je renovirani objekat i Dan dr┼żavnosti Bosne i Hercegovine bio povod dana┼ínjoj prigodnoj sve─Źanosti koju su uprili─Źili na┼íi u─Źenici u znak zahvalnosti svim akterima.

Na na┼íoj ┼íkoli postavljena je termo fasada, izmijenjene su stare stolarije i zamijenjen je krov. Na┼íim u─Źenicima i uposlenicima ┼íkole obezbje─Ĺeni su bolji uslovi, a uporedo je donijeta u┼íteda na toplotnoj i elektri─Źnoj energiji.

U toku je i izrada projekta pro┼íirenja ┼íkole sa novim u─Źionicama zbog nedostatka prostora sve ve─çeg broja u─Źenika te izgradnja nove i ve─çe sportske dvorane za odvijanje tjelesnog odgoja i vannastavnih aktivnosti.

Ovim povodom, jo┼í jednom koristimo priliku zahvaliti se prijateljima na┼íe ┼íkole na dana┼ínjoj posjeti, te na┼íim u─Źenicima, uposlenicima i prijateljima ┼íkole ─Źestitati Dan dr┼żavnosti Bosne i Hercegovine.

N.K.

 

 

 

 

Galerija slika


Statistics

─îlanova : 781
Sadr┼żaj : 265
Web Linkovi : 6
Posjete Sadr┼żajima : 102838