JU O┼á " Zahid Baru─Źija"

Omladinska 14 Vogošća

Home Dodatne aktivnosti Do─Źek prvih razreda u O.┼á. "Zahid Baru─Źija"
Do─Źek prvih razreda u O.┼á. "Zahid Baru─Źija" PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
─îetvrtak, 01 Rujan 2016 17:54

Pred prosvjetnim radnicima, roditeljima i u─Źenicima po─Źetak je nove ┼íkolske godine. Osnovna ┼íkola "Zahid Baru─Źija" Vogo┼í─ça u prioritetan plan stavila je u zadatak da prvi dan ┼íkole na┼íim u─Źenicima prvih razreda, nakon prethodno realizovanih roditeljskih zadataka, realizuje ┼íkolske zadatke planirane za 01. septembar 2016. godine.

┼ákola se potrudila da na dostojanstven na─Źin, kroz srda─Źan prijem i dobrodo┼ílicu u─Źenika i roditelja, istima priredi priredbu iznena─Ĺenja kroz plesne, muzi─Źke i recitatorske ta─Źke, sa ciljem da bi se prva─Źi─çi, koji ─çe narednih devet godina pohadzati nastavu u na┼íoj ┼íkoli, osje─çali sretno te jedva ─Źekali nove ┼íkolske dane u kojima ─çe zajedni─Źki u saradnji sa svojim u─Źiteljicama ostvarivati radne zadatke i nizati uspjehe.

U─Źenicima prvih razreda srda─Źnu dobrodo┼ílicu pozelio je direktor ┼íkole Hamdija Ku─Źevi─ç sa pedagogom ┼íkole, a zatim su se razredima predstavile i obratile njihove budu─çe u─Źiteljice. Nakon upoznavanja sa u─Źiteljicama, prva─Źi─çima su podijeljeni ruksaci i ┼íkolski pribor donatora iz Austrije. Neizostavan je bio i zadatak intoniranja himne na┼íe domovine, kako na prijemu prvih razreda, tako i na prijemu ostalih razreda raspore─Ĺenih u dvije smijene. U nastavku ─çemo Vam, kroz galeriju fotografija, prenijeti dio pozitivne atmosfere prvog ┼íkolskog dana u O.┼á. "Zahid Baru─Źija" Vogo┼í─ça.

S' poštovanjem,

Naida Kova─Źevi─ç- Dzigal

 

 

 

 

Galerija slika


Statistics

─îlanova : 2031
Sadr┼żaj : 196
Web Linkovi : 6
Posjete Sadr┼żajima : 59575